Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΗΜΑ-ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ME BINTEO


ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΗΜΑ-ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ

Posted: 13 Mar 2011 05:59 PM PDT

(ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Sport24.gr ΚΑΙ ΤΟΝ Κ.ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΟΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ , ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ , ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ )





Επιμέλεια ΘΕΜΑΤΟΣ : Στέφανος Τριαντάφυλλος
ΠΗΓΗ : Sport24.gr


Την περασμένη βδομάδα ο Κόμπι Μπράιαντ πέρασε στην 6η θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών. Και το κατάφερε κάνοντας ξανά και ξανά την αγαπημένη του προσποίηση και σουτ. Το Sport24.gr παρουσιάζει τις κινήσεις "σήμα κατατεθέν" των 10 κορυφαίων σκόρερ του ΝΒΑ, αλλά και τα χαρακτηριστικά "όπλα" που υπάρχουν σήμερα στο ΝΒΑ. Από το "euro-step" του Τζινόμπιλι στην "in-and-out" ντρίμπλα του Τζέισον Κιντ.
Οι ίδιοι τις έχουν κάνει τόσες και τόσες φορές στην προπόνηση και στα παιχνίδια. Οι θαυμαστές τους από την άλλη προσπαθούν να την κάνουν σε κάποιο ανοιχτό γήπεδο με σκισμένο διχτάκι και χαλασμένα φώτα ή ακόμη και στον ύπνο τους. Είναι οι "signature moves" όπως τις λένε χαρακτηριστικά οι Αμερικάνοι. Η κίνηση με την οποία σπουδαίοι παίκτες έβγαλαν το... ψωμί τους στο ΝΒΑ.

Το Sport24.gr παρουσιάζει, λοιπόν, από τη μια τα επιθετικά όπλα των δέκα κορυφαίων σκόρερ, αλλά και το "μυστικό" σύγχρονων σταρ του αθλήματος όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Καρμέλο Άντονι κι ο Στιβ Νας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου