Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2009


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Με το βλέμμα στο μέλλον

Την πέμπτη 11 Ιουνίου 2009 πάνω από εβδομήντα(70) μικροί αθλητές της Ακαδημίας «Αναγέννησης Λιτόχωρου» συμμετείχαν στη γιορτή του Μπάσκετ που οργάνωσε το Δ.Σ του συλλόγου στο κλειστό γυμναστήριο ‘Πύρρος Δήμας’ του Δήμου Λιτόχωρου.

ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ.

Οι μικροί μπασκετμπολίστες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατά χειροκροτήθηκαν από τους γονείς και φιλάθλους που τους παρακολουθούσαν από τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου. Επίσης το πρόγραμμα περιείχε και προβολή εικόνων –βίντεο από όλες τις

δραστηριότητες του συλλόγου

ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ

Π.Α.Ο.Κ-ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ Μ.Ε.Ν.Τ –ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Στο τέλος όλα τα παιδιά βραβεύτηκαν με αναμνηστικά διπλώματα και μετάλια τα οποία απένειμε ο επαγγελματίας μπασκετμπολίστας Γιάννης Παπαχρήστος τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την τιμή που μας έκανε να παραβρεθεί στην εκδήλωση και να φωτογραφηθεί με τους μικρούς μας αθλητές.

Το Δ.Σ παράλληλα ευχαρίστησε και όλους τους χορηγούς που συνδράμουν με διάφορους τρόπους έτσι ώστε το όνειρο να αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία όχι μόνο αθλητών με προσωπικότητα και αθλητική παιδεία αλλά και πολίτες χρήσιμους στην κοινωνία του μέλλοντος.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου